Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen
Pre-orders
0
0
Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen

Jurassic Park Prime Collectibles Statue 1/10 Velociraptor Closed Mouth 19 cm

Productomschrijving

"Prime 1 Studio introduceert met trots de Velociraptor Closed Mouth-figuur uit de legendarische film Jurassic Park. Herbeleef de opwinding van de klassieke film met deze nieuwe toevoeging, na de spannende Jump- en felle Open Mouth-edities. Deze figuur vangt de roofvogel op een sluipende, roofzuchtige manier,  die zijn sluwe en dodelijke bedoelingen laat zien, net als in de onvergetelijke scènes uit de originele film.

Dit figuur heeft een levensecht roodbruin lichaam met zwarte strepen en vlekken, vlijmscherpe klauwen en doordringende gele ogen, die het angstaanjagende uiterlijk van de roofvogel perfect weergeven. De lange, krachtige staart, gecombineerd met ingewikkelde beeldhouw- en schilderkunst, brengt dit intelligente en behendige roofdier tot leven. De unieke basis, geïnspireerd op Isla Nublar, de iconische setting van Jurassic Park, is compleet met een opvallend logoplaatje dat fans onmiddellijk zullen herkennen.

Dit Velociraptor-figuur is perfect voor verzamelaars en is ontworpen om gemakkelijk tentoongesteld te kunnen worden, waarbij authentiek design wordt gecombineerd met hoogwaardig vakmanschap. Combineer deze figuur met eerder uitgebrachte roofvogels om iconische scènes na te spelen, waaronder het epische gevecht met de Tyrannosaurus Rex of de spannende ontmoetingen met Alan en het team.
Mis de kans niet om dit stukje Jurassic Park-geschiedenis aan je collectie toe te voegen en de spanning van de originele film opnieuw te beleven."

Productspecificaties

EAN
4582647120038

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je hier mee akkoord? JaNeeMeer over cookies »