Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen
Pre-orders
0
0
Gratis verzending vanaf €75
Voor 15u besteld is de volgende dag in huis
Verzamel punten voor mooie kortingen

Iron Man 3 Movie Masterpiece Diecast Action Figure 1/6 Iron Man Mark XLII (2.0) Deluxe 32 cm

Productomschrijving

De Iron Man Mark XLII (Mark 42), ook bekend als de "Autonomous Prehensile Propulsion Suit", was het belangrijkste harnas gebruikt door Tony Stark in de film Iron Man 3. Het wordt beschouwd als een van de meest geavanceerde pakken die Stark heeft gemaakt. Om dit harnas tot leven te brengen, presenteren Sideshow en Hot Toys met veel plezier de Deluxe versie van Iron Man Mark XLII (2.0) 6e schaal collectible figuur die verschillende manieren van weergave mogelijk maakt.

Nauwgezet gemaakt op basis van het beeld van Robert Downey Jr. als Tony Stark in Iron Man 3, de zesde schaal Mark XLII (2.0) collectible figuur staat ongeveer 32 cm en is uitgerust met meer dan 30 punten van articulatie. Beschikt over een nieuw ontwikkelde battle damaged Tony Stark hoofd sculpt, een verwisselbare LED oplichtende helm, een speciaal toegepaste metallic gouden, rode en zilveren kleuren op pantser met zware battle damaged effecten, meerdere battle damaged pantsers om de intense look na te bootsen, LED oplichtende functies op ogen, boogreactor, repulsors die verspreid door het pantser zitten. Het figuur wordt ook geleverd met een dioramafiguur met LED verlichting.

De Deluxe versie biedt extra display-optie door het toevoegen van een verwisselbare zwaar beschadigde rechterarm met de mechanische details van het pantser onthuld, evenals meerdere stukken zwaar gevechtsbeschadigde pantsers. Het figuur wordt ook geleverd met een dioramafiguur met LED verlichting.

Iron Man fans mogen deze kans om dit toe te voegen aan je Marvel collectie niet voorbij laten gaan!

Productspecificaties

EAN
4895228619044

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je hier mee akkoord? JaNeeMeer over cookies »